Odeabank Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Imad Itani Oldu

Odeabank Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Imad Itani Oldu
Odeabank Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Imad Itani Oldu

Odeabank Yönetim Kurulu Başkanı koltuğuna Dr. Imad Itani geçti. Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını yürüyen Itani, 2012 yılından bu yana görevini sürdürmekteydi. Banka tarafından Yönetim Kurulu’nda oluşan değişikliklerin açıklanması ile birlikte Itani, YKB görevini devraldı.

Itani’nin göreve geçmesi ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanı Samir Hanna, Bankanın Yönetim Kurulu’ndaki görevinden ayrılmış oldu. 2012 yılından bu yana Odeabank Yönetim Kurulu üyesi olan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını yürüten Dr. Imad Itani, Yönetim Kurulu Başkanlığına geçti. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Bank Audi Group CEO Vekili ve Odeabank Yönetim Kurulu üyesi Tamer Ghazaleh atandı.

“Odeabank’ı stratejik hedeflerine ulaştıracağından eminim”

Konuya yönelik olarak açıklama yapan eski Yönetim Kurulu Başkanı Samir Hanna açıklama yaptı. Hanna, grup içerisinde üstlenmiş olduğu sorumlulukların banka içerisindeki görevine yeteri kadar zaman ayırmasını zorlaştırdığını ifade etti. Hanna açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2012 yılında bu büyük bankayı kurmak ve onunla çok önemli başarılar elde etmek benim için bir onur ve ayrıcalık oldu. Odeabank Yönetim Kurulu’nun mevcut yapısı ve uzmanlığının yanı sıra, Genel Müdür Mert Öncü liderliğindeki mükemmel yönetimine güvenim tam. Bu ekibin Odeabank’ı stratejik hedeflerine ulaştıracağından eminim. Gösterdikleri çaba ve sundukları kaliteli hizmet için çalışanlarımıza, bankamıza sadakatleri için müşterilerimize ve sağladıkları kesintisiz destek için hissedarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

Dr. Imad Itani’de Açıklama Yaptı

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve geçen Dr. Imad Itani de açıklama yaptı. Konuyla ilgili olarak Itani şu söylemde bulundu:

“Harika insanlardan oluşan Odeabank’ı, onu bekleyen parlak geleceğe taşıma fırsatını elde etmiş olmaktan dolayı onur duyuyorum. Yönetim Kurulu Başkanı olarak, her zaman çalışanlarımız, müşterilerimiz ve paydaşlarımızın yararını ön planda tutarak bu hedefi gerçekleştirmeye odaklanacağım.”