QNB Finansbank 9 Ödülün Sahibi Oldu

Yetenek Kazanımı Programları ile QNB Finansbank Stevie Awards’ta 5 kategoride, iki altın, iki bronz ve bir gümüş sahibi oldu. Ek olarak banka, Brandon Hall Groups tarafından düzenlenen Mükemmellik Ödülleri’nde 4 kategoride, iki altın bir gümüş ve bir bronz ödüle layık görüldü. Böylelikle banka toplamda 9 ödülün sahibi oldu.

İki Farklı Programda 9 Ödül Sahibi Oldu

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamaya göre banka iki farklı ödül programından toplamda 9 ödülün sahibi oldu.

The Stevie Awards for Great Employers programında ödüle layık görülen QNB Finansbank İnsan Kaynakları birimi; En İyi Genç İstihdam Stratejisi Kategorisinde ve En Yenilikçi Yetenek Kazanma Programı kategorisinde altın, İşe Alımda Başarı Kategorisinde gümüş, En İyi Yetenek Kazanımı Kategorisinde ve Yılın İşe Alım ve Yetenek Kazanımı Ekibi kategorisinde bronz olmak üzere toplam 5 Stevie Ödülü’ne layık görüldü.

Brandon Hall Groups tarafından düzenlenen Mükemmellik Ödülleri’nde ise Yetenek Kazanımı Programlarıyla; En İyi Yenilikçi Yetenek Kazanma Programı ve En İyi Yenilikçi Yetenek Yönetimi Programı kategorilerinde altın, Yüksek Potansiyel Gelişiminde En İyi İlerleme kategorisinde gümüş ve En İyi Kaynak Bulma, Değerlendirme Stratejisi kategorisinde bronz olmak üzere toplam 4 ödüle sahip oldu.

“Güçlü ve Kurumuna Bağlı Bir İnsan Kaynağı Oluşturmak Hedefimiz”

Bankanın ödüle layık görülen İnsan Kaynakları Yetenek Kazanımı Programları’nın isimleri ise şu şekilde yer aldı; Finans Up, Finans Audit Pro, Career, Finans 101 Şube & Finans Pro Genel Müdürlük Staj Programları, MT Programı.

Konuya yönelik olarak açıklama yapan QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“QNB Finansbank olarak, müşterilerimize benzersiz bir bankacılık deneyimi sunmanın yanı sıra güçlü ve kurumuna bağlı bir insan kaynağı oluşturmak en büyük hedeflerimiz arasında yer alıyor. İnsan Kaynakları ekibi olarak, bu iki önceliğimizde hedeflerimize ulaşmak için yaptığımız yenilikçi çalışmalar konusunda takdir edilmekten büyük bir heyecan duyuyoruz. Ekiplerimizin sıkı çalışmasının bu olağanüstü ödüllerle onurlandırıldığını görmek mutluluk verici.”