Chase Bank ATM Görevlisi Silah Zoruyla Soyuldu!

Soygun görüntüleri ile Federal Bureau of Investigation (FBI) çalışanları soygun yapan 3 kişiyi arıyor. ATM görevlisini silah zoruyla soyan kişiler güvenlik kamerasından tespit edilmeye çalışılıyor.

Çarşamba Günü Gerçekleşen Bu Olay Hala Sonuca Ulaşamadı

Soruşturma ekibinin açıklamasına göre, Calumet City’de Chase Bank ATM para ekleme görevini yerine getirirken üç kişi tarafından soyuldu.

Şüphelilerden birinin Chase Bank ATM’si için orada bulunan görevliyi araca itmeye çalıştığı ve kurbanın karşı koymaya çalıştığı güvenlik kameralarında yer alıyor. Kurban diğer bir şüphelinin kendisini tabanca göstererek korkutmaya çalıştığını belirtti.

FBI’dan yapılan bir açıklamaya göre, kurban Calumet City’deki bir Chase Bank ATM’sinde idi. İki şüpheli şahıs yaklaştı ve biri görevliyi araca doğru itmeye başladı. Diğer şüpheli şahış ise onu tabanca ile tehdit etti.

Calumet City 1783 River Oaks Drive’da Yaşanan Olay Güvenlik Kameraları Tarafından Kaydedildi

Soruşturma görevlileri üçüncü bir şahıs daha olduğunu ve kırmızı bir jeep ile kaçtıklarını söyledi. Kaçmadan önce nakit ve bir adet telefon çaldıklarını da ekledi.

Fiziki görünüşleri belirlenen şahısların 20’li yaşlarında ve ince bir yapıda oldukları biliniyor. Ayrıca bir şüphelinin beyaz kapüşonlu giydiği ve gizlenmek için cerrahi maske kullandığı belirtildi.

Diğer şüphelinin ise siyah kapüşonlu giydiği, aynı şekilde maske ile gizlendiği görseller ile tespit edildi. Bu şüpheliye ait bir de silah olduğu Chase Bank ATM çalışanı tarafından iletildi.

Sürücü olarak soyguna yardım eden şahsın ise sarı, mor ve pembe renklerinden oluşan bir kapüşonlu giydiği FBI tarafından onaylandı.

Bu olaya yardım eden kişilere bin dolara kadar ödül verileceği açıklandı. İlgili fotoğrafların yayınlanmasının ardından ekipler destek bekliyor.

Olayla ilgili bilgisi olan kişilerin Chicago Bölge Ofisi’ni aramaları için de çağrıda bulunuldu.