TEB En İyi İhracat Faktoring Şirketi Ödülünün Sahibi Oldu

Türk Ekonomi Bankası’nın faktöring şirketi olan TEB Faktoring bu yıl 51’incisi düzenlenen ve Vietnam’da gerçekleşen Factors Chain International (FCI) toplantısında 7’inci kez dünyanın “En İyi İhracat Faktoring Şirketi” seçildi.

TEB Faktoring Genel Müdürü Çağatay Baydar alınan ödül ile ilgili olarak, “İhracatı ve ihracatçıyı desteklemek için gösterdiğimiz çabanın uluslararası arena da takdir görmesi bizim için mutluluk verici” ifadelerini kullandı.

Küresel faktöring sektörünün temsil edilmiş olduğu bu toplantı çerçevesinde 2019 yılı Faktoring Ödülleri’nin kazananları da açıklandı. TEB Faktoring uluslararası alanda 7’inci kez dünyanın “En İyi İhracat Faktoring Şirketi” seçildi.

KOBİ’lerin En Büyük Desteği

1997 yılında kurulan ve faaliyetlerine 23 yıldır devam eden TEB Faktoring, başta KOBİ’ler olmak üzere ihracatçıların en büyük desteği olarak görülüyor. Finansal ihtiyaçların karşılanması kapsamında her türlü çabanın gösterildiği şirkette TEB Faktoring Genel Müdürü Çağatay Baydar alınan ödül ile ilgili olarak, “İhracatı ve ihracatçıyı desteklemek için gösterdiğimiz çabanın uluslararası arena da takdir görmesi bizim için mutluluk verici. Bu ödülü, 7 kere alan başka bir şirket yok, tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

TEB Faktoring daha önce Capital Dergisi tarafından yapılan araştırmada “En Beğenilen Faktoring Şirketi” olarak seçilmişti.