İş Bankası Maxis Son Yatırımı 4 Milyona Yakın Gerçekleşti

İş Bankası Maxis Son Yatırımı 4 Milyona Yakın Gerçekleşti
İş Bankası Maxis Son Yatırımı 4 Milyona Yakın Gerçekleşti

İş Bankası’nın ana yatırımcısı olarak bulunduğu Maxis Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun son yatırımı 3,8 milyon lira olarak açıklandı. Yatırım, pazarlama teknolojileri platformu Denebunu’ya yapıldı. Banka tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, Denebunu platformunun 2 milyonu aşkın kullanıcı tabanı bulunuyor.

Denebunu platformu, markalara ait ürünleri müşterilere denettirerek markalara geri bildirim oluşturulmasını sağlıyor. Platform, Maxis tarafından aldığı yatırım ile birlikte yatırım turunda toplamda 6,5 milyon lira alarak, lider konumda bulunuyor.

Albaraka 1,5 Milyon Lira Yatırım Aldı

Albaraka Portföy Start-Up GSYF’nin içerisinde bulunduğu yatırım turunda, 1,5 milyon lira yatırım aldığı görülüyor. Denebunu platformunun mevcut yatırımcıları arasında; Nevzat Aydın, Fırat İşbecer, Burak Divanlıoğlu ve Serkan Borançılı bulunuyor. Bu isimler tarafından yapılan yatırım tutarı toplamda 1,2 milyon lira olarak yer alıyor.

2016 yılında Duygu Akbudak ve Barış Yeşilçiçek tarafından kurulan platform sayesinde ürünlerini hedefledikleri müşteri kitlelerine deneterek doğrudan ve tutarlı geri bildirim almak isteyen markalar kolay, hızlı ve pratik bir şekilde bu bildirimlere ulaşabiliyor. Müşteri deneyimi odaklı bulunulan platformda günümüzde 2 milyonu aşkın kullanıcı yer alıyor.

Denebunu 300’den Fazla Markaya Ev Sahipliği Yapıyor

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Maxis Genel Müdürü Selami Düz, Türkiye’de kısa sürede ulaştığı yüksek kullanıcı sayısı ve odaklı geri bildirimlerle Denebunu platformunun önemli bir başarı yakaladığını ifade etti. Platforma yapılan yatırımların temel amacının yurt dışına açılımı destekleme olduğu belirtildi.

Platformunun kurucusu Duygu Akbudak, “300’den fazla markaya uçtan uca dijital pazarlama hizmeti sunma amacıyla çıktığımız bu yolculukta, özgün teknolojik çözümleri ve veri odaklı bakış açıları sayesinde Türkiye’de yakaladığımız başarıyı, bu yatırımla yurt dışı pazarlarında da yakalama arzusundayız.” dedi.