Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Güncellendi!

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Güncellendi!
Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Güncellendi!

Artan koronavirüs vakaları ile birlikte bankalar da gerekli tedbirleri uygulamaya başladı. Ziraat Bankası da bu bankalardan biri olarak harekete geçti. Banka, çalışma saatlerini güncelledi. Güncellenen çalışma saatleri ile ilgili olarak internet sitesi üzerinden de açıklama yapıldı.

Ziraat Bankası hesabı olan/olmayan ve gişe hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, belirlenen yeni çalışma saatlerinde bankacılık hizmetlerini alabilecekler. Alınan yeni kararın, vatandaşların ve çalışan personellerin koronavirüs salgınında toplumsal refahı sağlamak adına olduğu belirtildi.

Ziraat Bankası Şube Çalışma Saatleri Değişti

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre mesai saatlerinde yapılan değişiklik, tüm müşterilere gerek SMS gerek e-posta yolu ile bildirildi. Diğer bir yandan bankacılık işlemlerini yapmak isteyen kişilerin şubeye gelmesine gerek kalmadan Ziraat Mobil ya da İnternet Bankacılığı üzerinden işlemlerinin yapılabileceği iletildi. Bu kanallar üzerinden 7 gün 24 saat boyunca hizmet alınabileceği bildirildi.

Karar Bugün İtibariyle Uygulanmaya Başlandı

8 Aralık 2020 Salı günü tarihinden itibaren kararın uygulanmaya başlanacağı banka tarafından yapılan duyuruda belirtildi. Bankanın hem sosyal medya hesabından hem de internet sitesi üzerinden yapılan duyuru şu şekilde yer aldı:

“Değerli müşterilerimiz, şubelerimiz 8 Aralık 2020 Salı gününden itibaren 09.00-12.30 ve 13.30-16.00 saatleri arasında hizmet verecektir. Bankacılık işlemlerinizi Ziraat Mobil’den ve İnternet Şubemizden 7/24 kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.”