TEB Kolay Adres Sistemine Geçiyor

TEB Kolay Adres Sistemine Geçiyor
TEB Kolay Adres Sistemine Geçiyor

TEB (Türk Ekonomi Bankası) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, Kolay Adres sistemine geçiş yaptıklarını açıkladı. Mendi açıklamasında, “CEPTETEB’den müşterilerimize yine bir pratik hizmet vermeye başlıyoruz. FAST sistemi devreye alındığında Kolay Adreslerini kullanarak 7/24 hızlı ve güvenli, anlık para transferi gerçekleştirebilecekler.” dedi.

Böylelikle TEB müşterileri, CEPTETEB Mobil Uygulama üzerinden hızlı bir şekilde tanımlama yapabilecekleri Kolay Adres ile birlikte, TCMB (Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası) tarafından sunulan FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) sistemini kullanabilecekler. Bu sistem sayesinde 7 gün 24 saat boyunca hızlı ve kolay bir şekilde para transferi (EFT ve Havale işlemi) yapabilecekler.

Bin TL’ye Kadar Yurt İçi Para Transferi

Kolay Adres sistemi ile birlikte, bireysel müşterilerin IBAN numaralarını kullanmasına gerek kalmayacak. Bunun yerine, fon transferleri için müşterilerin cep telefonu numarası, e-posta adresi, T.C. Kimlik numarası (TCKN), Vergi Kimlik Numarası (VKN), Yabancı Kimlik Numarası ve Pasaport Numarası kullanılacak. Sistem, 18 Aralık’ta pilot uygulama şeklinde olacak. FAST sistemi ile bireysel müşteriler 1.000 TL’ye kadar yurt içi para transferlerini yapabilecek.

“Kolay Adres’i de eklemiş olmaktan memnuniyet duyuyorum”

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi konuya yönelik olarak şu açıklamayı gerçekleştirdi:

“CEPTETEB’den müşterilerimize yine bir pratik hizmet vermeye başlıyoruz. Müşterilerimiz CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden ‘Kolay Adres’ini hızla ve güvenle tanımlayabilecekler. FAST sistemi devreye alındığında Kolay Adreslerini kullanarak 7/24 hızlı ve güvenli, anlık para transferi gerçekleştirebilecekler. Hem para gönderirken hem de alırken uzun ve hatırlaması zor olan IBAN numarası yerine Kolay Adreslerini kullanabilecek olmaları müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak.

Kolay Adres tanımlama özelliğimizden şu anda sadece bireysel müşterilerimiz yararlanabiliyor. Nakit yönetimi başta olmak üzere her alanda  müşterilerimize dijital dönüşüme uyumlu, yenilikçi  ürün, çözüm ve hizmetler sunmaya büyük önem veriyoruz. CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden sunduğumuz yenilikçi hizmetlerimize Kolay Adres’i de eklemiş olmaktan memnuniyet duyuyorum.”