TEB Konut Kredisindeki Faiz Oranını Düşürdü

Türk Ekonomi Bankası (TEB) kredi kampanyası başlattı. Başlatmış olduğu kredi kampanyası içerisine konut kredilerini de ekledi. Konut Kredisi kampanyasında faiz oranlarında indirime giden banka, faiz oranlarını yüzde 0,97’ye düşürdü. Böylelikle TEB, uygun faiz oranlarından ev sahibi olmak isteyen müşterileri için öncülük etmiş oldu. Aynı zamanda banka bu faiz oranı ve fiyatlandırma ile uygun fiyatlı kredi veren ilk bankalardan biri olma niteliğine ulaştı.

120 Aya Kadar Varan Vade Seçeneği

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından sunulan konut kredisinde, konut sahibi olmak isteyen ya da gayrimenkule yatırım yapmak isteyen müşteriler için faiz oranı yüzde 0,97 oranından sunuluyor. TEB tarafından oluşturulan bu orandan faydalanmak isteyen müşterilerin yapması gereken tek şey internet bankacılığı, telefon bankacılığı ya da şube aracılığı ile konut kredisi kampanyasına başvuru yapmak ve gerekli adımları takip etmek!

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterileri kredi tutarı üst limiti bulunmadan 120 aya kadar varan vade seçenekleri ve yüzde 0,97 oranında yer alan faiz oranı bekliyor.

Konuya yönelik olarak açıklamada bulunan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi açıklamasında, “Konut kredilerinde uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri olduk. Bu kapsamda tüm müşterilerimiz 120 aya kadar olan tüm vadelerde kampanyamızdan yararlanabiliyor. Üstelik geçerli faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de bulunmuyor. Aynı zamanda tüm müşterilere ödeme güçlerine göre farklı ödeme planları oluşturabiliyoruz. Burada TEB olarak bizim için önemli olan müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre kendisini zora sokmayacak en uygun çözümü üretmek” ifadelerine yer verdi.