Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı’nın Yeni Dönem Girişimleri Açıklandı

Garanti BBVA tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’deki girişimcileri desteklemek, girişimcilik ekosistemine can vermek amacıyla oluşturulan “Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı”nın yeni dönem girişimleri açıklandı.

Yeni bir iş kurmak isteyen, yeni işini kuran, yeni bir iş kurmak için cesarete ihtiyaç duyan ya da yenilikçi bir fikre sahip olup bunu fırsata çevirmek isteyip herhangi bir yol bulamayan kişilerin başvurmuş olduğu programda, başvuru yapan girişimcilere Garanti BBVA tarafından destek veriliyor. Girişimcilerin sürdürülebilir büyüme elde etmesi ve stratejilerini geliştirilebilmesi amacıyla oluşturulan programa, Türkiye’nin her yöresinden ve bölgesinden katılım sağlanabiliyor.

2020 Dönemi Sonuçları Açıklandı

2015 yılından bu yana gerçekleştirilen programda bugüne kadar 50’yi aşkın girişimciye ulaşan Garanti BBVA, girişimcilerin ihtiyaç duymuş olduğu tüm ofis ve mentorluk hizmetlerini teknolojiyi takip ederek sunuyor. Eğitimler oldukça kapsamlı bir şekilde veriliyor ve girişimcilere motivasyon veriliyor.

Banka tarafından açıklanan 2020 dönemi Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı’na dahil olan ve programa kabul edilen girişimcilerin isimlerini belirleyen jüri kadrosu ise şu şekildeydi:

  • Eurasia Invest Yönetici Ortağı Gökhan Alpman
  • Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Demir
  • Mall IQ Kurucu Ortağı Batu Sat ve Garanti BBVA Teknoloji Ödeme Sistemleri Issuing Birim Müdürü Mustafa Şen
  • Garanti BBVA Teknoloji Dijital Bankacılık Birim Müdürü Özge Çağlar
  • Garanti Yatırım Kurumsal Finansman Birim Müdürü Metin Özhan
  • Garanti BBVA Orta ve Büyük İşletme Bankacılığı Direktörü Mustafa Sağlık
  • Garanti BBVA Küçük İşletme Bankacılığı Direktörü Hakan Öger

2020 döneminde asgari uygulanabilir ürün ve hizmete sahip olan, üç yıldan kısa süredir faaliyet gösteren ve ölçeklenebilir iş modellerine sahip olan girişimciler arasında programdan yararlanabilecek olan girişimlerin isimleri ise Ottan, eTaşın, Tvlyzer, ecording ve Techbros olarak açıklandı.