TEB’den Doktorlara ve Doktor Adaylarına Özel Avantaj!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) doktorlara ve doktor adayı olan tıp öğrencilerine yönelik 14 Mart Tıp Bayramı’na özel yıl boyunca özel fırsatlar sunuyor. Farklı meslek gruplarında yer alan müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve beklentilerine cevap vermek için ürün ve hizmetlerini çeşitlendiren banka, 14 Mart Tıp Bayramı için doktorlara ve tıp fakültesi öğrencilerine özel kredilerde, birikim hesaplarında ve faiz oranlarında ayrıcalık tanıyıor.

Yüzde 0,99’dan Başlayan Faizler

14 Mart Tıp Bayramı’na özel olarak doktor olan müşterilerine yönelik yüzde 0,99 faiz oranından başlayan ve 3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi sunan banka, yine doktorlara yönelik olarak TL veya farklı döviz araçlarında açacakları “Marifetli Hesap” ile istekleri sıklıkta para çekme, para yatırma, hesaptan havale ve EFT yapma hizmetlerini sunuyor. Birikimleri için sunulan faiz oranı sayesinde doktorların ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanması hedefleniyor.

TEB, doktor adayı olan tıp öğrencilerine ise öğrencilik yaşamına adım attıkları ilk andan itibaren profesyonel hayatlarının tamamında destek olmayı hedefliyor. Tıp fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler, Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) için hazırlık sürecinde bulunan adaylar için tüm hazırlık sürecinde karşılaşmış oldukları harcamalara yönelik 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor.