Türkiye Finans 19 İlden Personel Alımı Yapacak!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 19 ilden personel alımı yapacağını duyurdu. Banka, “Türkiye Finans Katılım Bankası Core Perakende Programı” ile personel alımı yapacağını ilan etti.  Alım yapılacak iller şu şekilde yer aldı:

“Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Gaziantep, Mersin, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Kahramanmaraş, Sakarya, Tekirdağ, Trabzon, Van.”

Türkiye Finans Katılım Bankası Core Perakende Programı Başvuru Şartları

Türkiye Finans Katılım Bankası Core Perakende Programı, banka tarafından yeni mezun olan ve bankacılık sektöründe yer almak isteyen gençler için oluşturulmuş bir işe alım programıdır. Bu program dahilinde katılımcılara çeşitli eğitimler verilmekte ve bankanın genel müdürlük, bölge müdürlük ve şube departmanlarında görevlendirmeler verilerek istihdam edilmektedir. Adaylar programa başvuru yaptıktan sonra sınava dahil edilmektedir. Sınav süreci yazılı ve sözlü olarak gerçekleşmektedir. İlk olarak yazılı sınav yapılmaktadır. Yazılı sınavdan başarılı olan ve başarılı olan adaylar arasından seçilen kişiler mülakat daveti almakta, bu mülakattan başarılı olan ve yine seçilen kişiler bankanın şube ve genel ve bölge müdürlüklerinde görevlendirilmektedir.

Türkiye Finans Katılım Bankası Core Perakende Programı başvuru şartları şu şekilde yer almaktadır:

  • İleri seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olmak
  • Tercihen üniversitelerin İşletme, İktisat, diğer İktisadi ve İdari Bölümlerinden ya da Endüstri Mühendisliği bölümünden 4 yıllık lisans eğitimi almış olmak
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Erkek adaylar için askerlik görevlerini yerine getirmiş olmaları ya da en az 2 yıl süreli olmak üzere tecil ettirmeleri
  • Satış ve Pazarlama departmanında sürekli ve tam zamanlı çalışmaya istekli olmak
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak

Bu şartlara uygun olduğunu düşünen adaylar, ilanda belirtilen 19 ilden birinde ikamet ediyor olmalıdır. Başvuru yapacak adaylarda banka tarafından herhangi bir şart aranmamakla birlikte son başvuru tarihi 10 Mayıs 2020 olarak belirlenmiştir. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linki kullanabilmektedir.

  • Türkiye Finans Katılım Bankası Core Perakende Programı başvuru linki:
    https://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-core-perakende-programi-2486160