Türkiye Finans Katılım Gezici Gişe Yetkili Yardımcısı Alımı Yapacak!

1991 yılı içerisinde Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli sermayesi ile kurulan ‘Anadolu Finans’ ile katılım bankacılığı hizmeti veren ‘Family Finans’ın güçlerini birleştirmesi sonucunda ortaya çıkmış olan Türkiye Finans, verdiği hizmetlerle dikkat çekmeye devam ediyor. İki kurumun 2005 yılında gerçekleştirdiği ortak bir çalışma ve birleşme sonrasında Türkiye Finans, bankacılık sektöründe daha fazla rekabet sağlamak ve değer üretmek için harekete geçti.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun verdiği resmi karar sonrasında Türkiye Finans Katılım Bankası olarak ismi değiştirilmiş ve bankacılık faaliyetlerine başlamıştır.

Türkiye Finans Katılım Bankası için asıl değişim ve yükseliş dönemi 31 Mart 2008 tarihinde The National Commercial Bank tarafından yüzde 60’lık hissesinin satın alınmasının ardından başlamıştır. Türkiye Finans Katılım Bankası, 2018 yılı itibariyle, 3 bin 661 çalışanı ve 306 şubesi ile etkin bankacılık hizmetlerine devam ediyor. Bundan sonraki dönemlerde de müşteri kitlesini genişletmek ve yeni hizmet ve çözümler sunabilmek için çalışmaya devam edecek.

Türkiye Finans Katılım Bankası İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa ve Bursa illerinde istihdam edilmek üzere gezici gişe yetkili yardımcısı alacağını duyurdu.

Banka Gişe Yetkilisi Ne İş Yapar?

Banka gişe yetkilisi bankalarda, para alışverişi, iş takipleri ve insan ilişkilerinin kontrolünü gerçekleştirirler. Bankalarda görev yapan gişe yetkilileri;

  • Banka çalışma saatleri başlamadan önce bankada hazır olurlar. Bu süreç içerisinde gün boyu yapılacak işlerin hazırlıklarını tamamlarlar.
  • Banka şubeleri içerisinde mevduat kredi hesaplarına ya da nakit ve çekle para yatırma ve çekme işlemlerini sorunsuz şekilde yerine getirirler.
  • Müşteriler tarafından gelen hesap açma ya da kapama isteklerini yerine getirirler.
  • Satış ekipleri tarafından gerçekleştirilen satış işlemlerinin tahsilatlarını nakit olarak gerçekleştirirler.
  • Müşterilerin isteklerine göre havale ve EFT işlemlerini tamamlarlar.
  • Müşterilerin yetkilerinin olmadığı durumlarda, gerekli belgeleri ve durumları yetkililer ile paylaşırlar.
  • Müşterilere yapılacak ödemeler karşısında kimlik tespiti gerçekleştirirler.

Aranan Nitelikler

Türkiye Finans Katılım Bankası, Gezici Gişe Yetkili Yardımcısı kadrosunda istihdam edilmek üzere ekip arkadaşları aradığını duyurmuştu. Gerekli nitelikler ise şu şekilde sıralandı;

  • Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olan,
  • Türkiye Finans Katılım Bankası’nın tüm şubelerinde sorunsuz şekilde görev alabilecek,
  • Görevin gereklilikleri doğrultusunda herhangi bir seyahat engeli olmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da tecil ettirmiş olmaları beklenirken herhangi bir tecrübe şartı aranmamaktadır.

Türkiye Finans Katılım Bankası Gezici Gişe Uzman Yardımcılığı ilanına aşağıda verdiğimiz link üzerinden ulaşabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-gezici-gise-yetkili-yardimcisi-2377927