Türkiye Finans MÜSİAD EXPO 2020 İçin Stant Kurdu

Türkiye Finans MÜSİAD EXPO 2020 İçin Stant Kurdu
Türkiye Finans MÜSİAD EXPO 2020 İçin Stant Kurdu

Türkiye Finans Katılım Bankası, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) EXPO 2020 platformunda yerini aldı. Her yıl giderek artan katılımcı sayısı ile dikkat çeken MÜSİAD, sektör çeşitliliği ile ticareti desteklemeye devam ediyor. MÜSİAD EXPO 2020’de yenilikçi hizmetlerin tanıtılması bekleniyor.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yıl 18’incisi düzenlenen fuara katılım sağlandı. Fuarın 21 Kasım 2020 tarihine kadar İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam edeceği ve bu tarihe kadar bankanın kurulan standının ziyaret edilebileceği bildirildi. Düzenlenen fuar içerisinde banka, KOBİ’lere yönelik sunmuş olduğu yenilik e-dönüşüm paketleri ve hizmetleri ile dış ticarete katkı amacıyla oluşturduğu ihracat destek paketlerinin ve finansman ürünlerinin portföyünün tanıtımını gerçekleştirecek.

Türkiye Finans 6. Salonda Yerini Aldı

Türkiye Finans, MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı boyunca, katılımcılarının 6. salonda yer alan standı ziyaret edebileceklerini belirtti. Banka, fuar süresi boyunca bu stant üzerinden katılımcıların, banka yetkilileri ile direkt olarak yüz yüze finansman ihtiyaçlarını konuşabileceğini ve bu ihtiyaçlara yönelik çözüm arayabileceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı da Katılım Sağlayacak

Fuara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve üst düzey protokolün de katılım göstereceği ifade edildi. MÜSİAD EXPO 2020 Fuar’ı kapsamında organizasyonlar, paneller ve ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirileceği dile getirildi. Gerçekleştirilecek olan organizasyonlar, paneller ve ikili iş görüşmeleri ile birlikte Türkiye’nin ticaret alanında yenilikçi bir şekilde gelişmeye ve desteklenmeye yarar bağlar kurması hedefleniyor.