Türkiye Finans Yeni Mezun İşe Alım Programı Başvuruları!

Türkiye Finans Yeni Mezun İşe Alım Programı Başvuruları!
Türkiye Finans Yeni Mezun İşe Alım Programı Başvuruları!

Türkiye Finans Yeni Mezun İşe Alım Programı Başvuruları! – Türkiye Finans, katılım bankacılığı alanında hizmet veren bankalardan biri olarak yer almaktadır. Kurum, yeni ve dinamik beyinleri sürekli olarak kadrosuna dahil etmesiyle de bilinmektedir. Öyle olacak ki banka bu yıl da “Core Bilgi Sistemleri – Yeni Mezun İşe Alım Programı” ile genç ve dinamik bankacı adaylarına kariyer imkanı tanımaktadır.

Türkiye Finans Core Bilgi Sistemleri – Yeni Mezun İşe Alım Programı

Bankacılık ve finans alanında kariyer yapmak isteyen yeni mezunların en büyük problemleri, herhangi bir iş deneyiminin bulunmamasıdır. Henüz hiçbir iş tecrübesi bulunmayan kişilere yönelik olarak hazırlanan bu program, yeni mezunların işe alım programı olarak bilinmektedir. Bu programa sadece üniversiteden yeni mezun olan gençler banka personel alımı başvurusu yapabilmektedir.

Türkiye Finans Core Bilgi Sistemleri – Yeni Mezun İşe Alım Programı, kariyer ve gelişim programıdır. Programın amacı, genç ve dinamik beyinleri çekirdekten yetiştirmektir. Bu kapsamda banka tarafından geleceğin bankacıları, yöneticileri ve CEO’ları hazırlanmaktadır.

Programa dahil olmak isteyen adaylar, başvurularını online bir şekilde bankaya iletmektedir. İletilen başvurular İnsan Kaynakları tarafından değerlendirilmektedir. Bu aşamada ön eleme yapılmaktadır. Ön elemeden sonra yazılı sınav uygulaması gerçekleştirilmektedir. Yazılı sınavdan başarılı olanlar, sözlü mülakatlara davet edilmektedir. Banka tarafından hazırlanan mülakatları da başarılı bir şekilde tamamlayan yeni mezunlar, programa dahil edilmektedir.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Türkiye Finans Core Bilgi Sistemleri Programı için başvuru yapmak isteyen kişilerin aşağıdaki şartlara uyum sağlamalıdır:

  • Okuma, yazma ve konuşma açısından ileri seviyede İngilizce bilmek
  • Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği bölümünden mezun olmak
  • Başvuru yapacak olan erkek adayların askerliklerini tamamlamış, muaf ya da en az 2 seneliğine tecil ettirmiş olması
  • Teknoloji ve yazılım alanına ilgili ve bu alanda çalışmaya istekli olmak

Başvuru Süreci

Yukarıda yer alan şartlara uyum sağlayan adaylar başvuru yapabilmektedir. Son başvuru tarihi 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar her bir aday, aşağıda yer alan başvuru linki aracılığıyla özgeçmişlerini bankaya iletebilmektedir.

  • Türkiye Finans Yeni Mezun İşe Alım Programı başvuru linki:
    https://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-core-bilgi-sistemleri-yeni-mezun-ise-alim-programi-2714117