Vakıfbank 66’ncı Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, 20 bin personeline videolu mesajla seslendi. Bankanın 66’ncı kuruluş yıldönümünü kutlayan Üstünsalih, “Bir araya gelip yeni yaşımızın coşkusunu yaşayamasak da bu zor günleri el birliğiyle atlatacağız. 83 milyon omuz omuza verip, bu salgının etkilerini birlikte bertaraf edeceğiz.” dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafeye önem veren ve bankanın 66’ncı kuruluş yıldönümünü dijital kanallar aracılığıyla kutlayan Vakıfbank Genel Müdürü, bu platformlar üzerinden personellerine destek olduğunun sinyallerini gönderirken, yaşanan zor süreçle ilgili olarak da yorumlarda bulundu.

Gönderilen videolu mesajda kuruluş yıldönümü heyecanına ortak olduğunu dile getiren Üstünsalih, bu yıl bir parça buruk olduğunu, dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle bir araya gelemediklerini dile getirdi. Sözlerine ek olarak Üstünsalih şu cümlelere de yer verdi:

“Bir aile sıcaklığında, daha güçlü ve daha güzel buluşmalar için bugünümüzü sebep kabul edip, hasretimizi diri tutuyoruz. Birim ve şubelerimizde, ülkemiz ve milletimiz için seferberlik ruhuyla çalışan vefakar arkadaşlarıma bir kez daha en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte tarih yazıyoruz. Bankamız da ülkemiz de milletimiz de bugünlerdeki gayretimizi asla ama asla unutmayacaktır. Bizim kültürümüzde umutsuzluğa yer yoktur. En sert kışlardan sonra dahi baharın geleceğine her zaman inandık. Her zaman da bahara kavuştuk.”

Türkiye’nin Yanındaki Güç Olmaya Devam Edeceğiz

Geride bırakılan yıl içerisinde tüm personellerin çalışmalarını takdir eden ve yine personellerinin emekleri sayesinde Türkiye’nin en büyük dördüncü bankası olduklarını ifade eden Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Anadolu kültürünü, teknoloji çağının imkanları ile birleştirdiklerine dikkat çekti. Bankanın kurulduğu ilk günden bu yana Türkiye’nin yanındaki güç olduğunu ve olmaya devam edeceğini de vurguladı.

Üstünsalih sözlerine şunları da ekledi:

“Bu başarıda 66 yıldır VakıfBank’a emek veren herkesin payı var. Dünyada başka bir örneği olmayan bir kültürün emanetçisiyiz. Devraldığımız bayrağı, daha yükseğe taşıyıp geriden gelenlere tertemiz teslim etmek, Bankamıza katabileceğimiz en büyük değerdir. Bugün teknolojisi, bilgi birikimi, tecrübesi ve mali kaynaklarıyla ülkemizin güzide kurumları arasında ilk sıralarda geliyoruz, ancak VakıfBank’ı VakıfBank yapan esas değer, her zaman insan kaynağı olmuştur. En büyük özelliğimiz, insana verdiğimiz değerdir. Burada ister birinci, ister bininci, isterseniz on bininci gününüz olsun, VakıfBanklı olmanın güvenini yakından hissedersiniz. 66’ncı kuruluş yıl dönümümüz, bankamız ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun. Rabbim milletimize daha güzel günlerde bir arada olmayı nasip etsin.”