Vakıfbank SKY Limit İle Müşterilerinin Yanında!

Vakıfbank her geçen gün yeni ürün ve hizmetler geliştirmeye devam ediyor. Bu süreçte verdiği desteklerle Türkiye ekonomisinin yanında olduğunu her fırsatta hissettiriyor. Son günlerde banka tarafından yeni bir ürün hayata geçirildi. SKY limit ismi verilen bu ürün, aylık geliri belirli bir miktarın üzerinde olan müşteriler için geçerli olacak. Bu müşterilere özel ayrı bir kredi limitinin tanımlanması sağlanacak.

Vakıfbank müşterisi olup, tüm şartları karşılayan müşteriler için her türlü kredi ihtiyacı, self servis olarak bankacılık sistemi içerisinde online olarak karşılanacak. SKY limit kullanmak isteyen müşteriler bu noktada, Vakıfbank Mobil ya da şube aracılığıyla sorunsuz bir şekilde hizmeti kullanabilecekler.

Kredi İhtiyaçları İçin Beklemeye Gerek Kalmayacak

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih konu hakkında bir açıklamada bulundu. Değerlendirmelerinde ‘Kısa süre önce devreye aldığımız VBanko Çek hizmetinin hemen ardından SKY limit hizmetini geliştirdik. Arka arkaya yaptığımız yenilikçi çalışmalar Türk ekonomisine de katkı sağlamaya devam ediyor. Bu vizyonla harekete geçtiğimiz süreçte geliri ve kredi notu belli olan müşterilerimiz sorunsuz bir şekilde hizmetten yararlanabilecekler. Bu durum geniş bir kitleyi beraberinde getiriyor.’ İfadelerini kullandı.

Kredinin detaylarına baktığımız zaman geniş haklar ve özelleştirilmiş hizmetleri beraberinde getiriyor. Ek hesap limiti olarak da kullanılabilecek olan hizmet kapsamında müşterilerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş hizmetler bulunuyor. Bu noktada müşteriler SKY limit sayesinde kredi sırasına girip beklemeden sorunsuz bir şekilde ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.