Vakıfbank’tan Özel Ön Ödemeli Kart

Vakıfbank'tan Özel Ön Ödemeli Kart
Vakıfbank'tan Özel Ön Ödemeli Kart

Vakıfbank tarafından hizmete sokulan yeni Kurumsal Ön Ödemeli Kart, müşterilere çok büyük kolaylıklar sağlıyor.

Vakıfbank, Kurumsal Ön Ödemeli yeni kartını hizmete soktu. Ön ödemeli kart sayesinde kurumlar, ihtiyaç sahiplerine anında kart oluşturarak para yüklemesi işlemini de gerçekleştiriyor. Kartı bulunmayan ihtiyaç sahipleri, bu kapsamda anında kart sahibi olabiliyor.

Kurumsal ön ödemeli kart çözümleriyle ilgili yenilikçi fikirler inşa eden VakıfBank, yeni bir kart ile çalışmaya devam ediyor. Müşterilerine kesintisiz hizmet verme amacıyla çalışmalarını sürdüren banka, bu bağlamda işbirliklerini de artırıyor. Bu bağlamda banka, bugüne kadar 100’den fazla kurum ve kuruluşla işbirliği anlaşması imzaladı. 2 milyondan fazla kart sahibi, işbirlikleri sayesinde bazı ödemelerde VakıfBank ile avantajlardan yararlandı.

Ödemeler Hızlı ve Güvenli

Bankanın işbirlikleri sayesinde, kurumların sosyal yardım ve eğitim bursu ödemeleri VakıfBank’ın kartları üzerinden hızlı ve güvenilir bir şekilde yapılabiliyor. Bu bağlamda kurumlar sosyal yardım ödemelerinde VakıfBank’tan da en iyi şekilde yararlanıyor. Bankanın esnek ön ödemeli kartlarıyla beraber, kart sahiplerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak farklı ürünler tasarlanıyor.

Farklı ürünler sayesinde ATM’lerde nakit çekim ve POS’larda alışveriş gibi seçenekler de karşılarına çıkıyor. Tüm bunların yanı sıra VakıfBank Mobil üzerinden ön ödemeli kartlarıyla alakalı işlemlerini de gerçekleştirebiliyor.

Beklentileri Karşılamaya Çalışıyoruz

Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi, yaptığı açıklamada kurumsal ön ödemeli kart çözümlerine dair bilgiler verdi. Çelebi, kurumsal ön ödemeli kartlar konusunda uzun yıllara dayanan tecrübelerinin bulunduğunu söyledi. Vakıfbank Kurum Kart Web Portalı’na vurgu yapan Çelebi, kurum ve kuruluşların şubeye gitme derdi olmadan portal sayesinde işlemlerini tamamlayabildiğine dikkat çekti.

Ayrıca Ön Ödemeli Kart API’lerini de isteyen kurumlara sağladıklarını vurguladı. Çelebi, Ramazan ayı ile beraber kurumların sosyal yardım faaliyetlerinin de hızlandığını belirtti. Bu bağlamda işleri kolaylaştıracak çözümlerin VakıfBank tarafından sağlandığını söyledi.

Kurumlar, bankanın web portalı ve kart çözümleriyle beraber ihtiyaç sahiplerine destek sağlamayı sürdürüyor. Bu bağlamda ihtiyaç sahiplerini ön ödemeli kartlarla anında eşleştiriyor. Bunun yanı sıra kart oluşturma, kayıp, çalıntı, iptal ve bakiye yükleme işlemleri de sorunsuzca gerçekleştiriliyor. Bu bağlamda, ön ödemeli kartlar müşterilere ve kurumlara büyük avantajlar sağlamaya devam ediyor.