Yapı Kredi Yatırım Trakya Şubesi Açıldı!

Yapı Kredi Yatırım Trakya Şubesi Açıldı!
Türk sermaye piyasalarının aracı kurumlarından olan Yapı Kredi Yatırım’ın, bugün itibari ile Trakya şubesi hizmete girdi. Açılışta konuşma yapan Yapı Kredi Yatırım Genel Müdürü Yılmaz Arısoy, “Önümüzdeki dönemde de sürdürülebilir büyüme ve gelişme doğrultusunda, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeye ve yüksek kaliteli ürünler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapı Kredi Yatırım Müşterilerine Daha Yakından Hizmet Sunacak

Yapı Kredi Yatırım tarafından yapılan açıklamaya göre, Trakya Şubesi, yatırımcılara hisse senedi, vadeli işlemler, opsiyon, yurt dışı piyasalar ve foreks gibi sermaye piyasaları ürünlerinde destek sağlayacak. Şube, yatırımcılara daha yakından ve yerinde hizmet verecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Yatırım Genel Müdürü Yılmaz Arısoy, şu ifadelere yer verdi:

“Gelişmeleri anında değerlendirip yorumlayan yatırım danışmanlarımızla, sermaye piyasalarında müşterilerimize ayrıcalıklı hizmetler sunuyoruz. Tüm bunlarla birlikte müşterilerimize daha yakından hizmet sunma anlayışıyla Türkiye’nin dört bir yanında şube ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Son olarak hizmete açtığımız Trakya Şubesi ile birlikte Türkiye genelinde 18 şubemizle, müşterilerimize her noktadan hizmet veriyoruz.”

“Teknolojiye ve insan kaynağına devamlı yatırım yapıyoruz”

“Son 5 yıldır sektör liderliğimizi koruyan bir kurum olarak iş performansımızı korumak adına teknolojiye ve insan kaynağına devamlı yatırım yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde de sürdürülebilir büyüme ve gelişme doğrultusunda, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeye ve yüksek kaliteli ürünler sunmaya devam edeceğiz.”