Ziraat Bankası Türkiye’nin En Değerli 2. Markası Oldu

Marka değerlendirme kuruluşu olan Brand Finance’ın araştırmaları doğrultusunda Türkiye’nin en değerli markaları tespit edildi. Araştırma sonucunda Ziraat Bankası, Türkiye’nin en değerli 2. markası olarak açıklandı. Listenin başında ise Türk Hava Yolları yer alıyor.

Ziraat Bankası En Değerli Banka Oldu

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, Türkiye’nin en değerli markalarını tespit etmek üzere bir araştırmaya başlamıştı. Kısa süre sonra tamamlanan araştırma sonucunda Brand Finance Türkiye’nin en değerli markasının Türk Hava Yolları olduğunu açıkladı. Listenin ikinci sırasındaysa 1 Milyar 616 Milyon Dolarlık marka değeri ile Ziraat Bankası yer aldı.

Söz konusu durum hakkında banka Twitter hesabı üzerinden, “Tek rakibimiz Türk Hava Yolları… Brand Finance araştırmasında ‘Türkiye’nin en değerli markası’ seçilen Türk Hava Yolları’nı tebrik ediyor, ‘Türkiye’nin en değerli banka markası’ ve ‘En değerli ikinci markası’ olarak sıkı takibimizi sürdürüyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Listenin ilk sırasında yer alan Türk Hava Yolları’da durum hakkında yine Twitter hesabı üzerinden, “Ülkemize hep birlikte değer katmaktan gurur duyuyoruz. Biz de sizi tebrik ediyoruz Ziraat Bankası…” ifadesi ile bankayı tebrik etti.