Ziraat Finans Grubu Milli Dayanışma İçin 62,3 Milyon Lira Katkı Yaptı

Ziraat Finans Grubu, “Milli Dayanışma Kampanyası” için her çalışanı adına asgari ücret tutarında olmak üzere toplamda 62 milyon 300 bin liralık bağış yaptı. Dünya çapında yaşanan koronavirüs salgınının Türkiye’de de görülmesi ve bu zamana kadar pek çok kişinin de hayatını kaybetmesi üzerine yeni uygulamalarını devreye sokan banka, salgının en kısa sürede bitmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dilendi. Tedavi altında bulunan vatandaşlar için de acil şifalar dilendiği iletildi.

Süreci Aşmak İçin Toplumsal Farkındalık ve Güçlü Birliktelik Gerekiyor

Ziraat Finans Grubu tarafından konuya yönelik olarak yapılan açıklamada, “Bu süreci aşmak için en çok ihtiyaç duyduğumuz hususun toplumsal farkındalık ile güçlü birliktelik olduğuna, devletimizin ve milletimizin el ele vererek bu zor zamanları en kısa sürede atlatacağına inanıyoruz. Ziraat Finans Grubu olarak ülkemiz için daha fazlasını yapabilme amacıyla bugün de çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Devletimizin Kovid-19 ile mücadele sürecinde sağlık politikaları ve ekonomik yardımlarına destek olabilmek amacıyla Ziraat Finans Grubu olarak Milli Dayanışma Kampanyası’na her bir çalışanımız adına net bir asgari ücret tutarında olmak üzere toplam 62 milyon 300 bin lira bağışta bulunuyoruz.” sözlerine yer verildi.