Garanti BBVA ‘Kadın Girişimci Yönetici Okulu’ İstanbul’da!

Garanti BBVA kadın girişimcileri desteklemeye devam ediyor. Şimdiye kadar düzenlenen eğitimlerle birlikte ülkenin pek çok farklı noktasından 3 bine yakın kadın girişimcinin ücretsiz eğitim aldığı belirlendi. Garanti BBVA ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen çalışma neticesinde 2012 yılında ilk kez ‘Kadın Girişimci Yönetici Okulu’ açıldı.

Pek çok kadın girişimciye destek olan projenin ilk adımı İstanbul’da atılacak. Kadın girişimcilerin fikirlerini büyütmek, işlerinde gelişmelerine yardımcı olmak, uluslararası alanda rekabete katılmalarını sağlamak için düzenlenen çalışmanın 19 Şubat 2020 tarihinde açılması bekleniyor.

Düzenlenecek olan eğitimler için Boğaziçi Üniversitesi’nden bazı akademisyenler, işletme, müşteri ilişkileri, yönetim becerileri, finans ve insan kaynakları gibi çeşitli alanlarda bir aylık süreç boyunca kadın girişimlerinin ihtiyaçlarına yönelik eğitimler verilecek. Şimdiye kadar ülkenin pek çok noktasında yaklaşık 3 bin kadın girişimciye ücretsiz olarak destek olan ve eğitim veren sistemin şimdilerde ilk durağı İstanbul olacak. 19 Şubat tarihinde başlayacak olan Kadın Girişimci Yönetici Okulu’na katılmak isteyen kadın girişimci adaylarının 16 Şubat tarihine kadar online olarak www.eventbrite.com adresi üzerinden başvurularını tamamlamaları bekleniyor. Online başvuruyu yapamayan adaylar için 17 Şubat tarihinde Garanti BBVA Partners Girişim Üssü’nde gerçekleşecek olan açılışa katılmaları ve süreci tamamlamaları bekleniyor.