Albaraka Türk Müşterileri PttMAtik’ler Üzerinden İşlem Yapabilecek

Albaraka Türk, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için yeni çalışmalar yapmaya devam ediyor. 3.800’den fazla bulunan PttMatik’lerden yapılan anlaşma sonrasında para çekme, para yatırma ve bakiye inceleme gibi işlemleri ücretsiz şekilde gerçekleştirebilecekler. Bu sayede Albaraka Türk müşterilerinin ATM arama gibi dertleri de ortadan kaldırılmış olacak.

Albaraka Türk müşterileri, PttMatik’ler üzerinden; para çekme, para yatırma, bakiye inceleme, kredi kartı borçları ödeme, kredi kartı limiti sorgulama gibi işlemler yapılabilecek. Bu işlemlerin tamamı 31.12.2020 tarihine kadar herhangi bir ücret alınmadan sorunsuz şekilde gerçekleştirilecek. Ücretsiz para çekme işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için, müşteri başına çekilecek tutar bin lira ile sınırlandırılmıştır.

Albaraka Türk ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi arasında ortak bir anlaşma gerçekleştirildi. Bu anlaşma sonrasında, Türkiye genelinde bulunan 3 bin 500 PttMatik şubesinden tüm işlemler yapılabilecek. İşlemler bir yıl süreyle anlaşma bitene kadar ücretsiz şekilde gerçekleştirilebilecek. Banka, müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmak için yeni çalışmalar yapmaya devam ediyor.