CardFinans Tarım Kartlılar İçin Akaryakıt Desteği Veriyor

QNB Finansbank tarafından uzun zamandır tarım sektörüne destek vermeye devam ediyor. Çiftçilerin bu süreçte tarımsal faaliyetlerini desteklemek ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlamak amacıyla yeni bir ürün hayata geçirdi. Tarım Kart ismi verilen yeni bir ürün ile birlikte başlatılan yeni kampanya dikkat çekti.

QNB Finansbank çok uzun zamandır global güçte hizmet vermeye devam ediyor. Pek çok bölgeye yayılmış olan şube sayısı ve deneyimli personelleri ile birlikte, tarım sektörünü de desteklemeye devam ediyor. Çiftçilere kartı tanıtmak ve bu süreçte desteklemek için 30 farklı çiftçiye bin lira değerinde akaryakıt çeki hediye ettiğini açıkladı. Kampanya 1 Kasım ile 31 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Tarım Kart sahibi olan çiftçilerin bu süreç içerisinde, kampanya dahilinde her bin liralık ve üzeri alışverişlerinde bir hediye çeki kazanmalarına imkan tanınacak. Kampanyanın sona ermesinin ardından 30 farklı talihli çekiliş ile belirlenecek. 30 talihli belirlendikten sonra bin liralık akaryakıt alışverişlerinde kullanmak üzere hediye çeki kazanacak.

Kampanyaya katılım sürecinde her katılımcının en fazla 10 çekiliş hakkının bulunacağı iade ediliyor. Bu süreçte en fazla akaryakıt alışverişi yapan daha fazla şansa sahip olacak. Henüz kart sahibi olmayan müşteriler de kampanya sürecinde kart başvurusu yapıp kart almaları halinde çekilişten yararlanabilecekler. Kampanya iki ay boyunca devam edecek. Talihliler ise 07.01.2020 tarihinde yapılacak çekiliş sonucunda belirlenecek. Çekiliş sonuçları Posta Gazetesi ile www.kimkazandi.com üzerinden yayınlanacak.