Denizbank En Az Lise Mezunu Telefonda Satış Temsilcisi Arıyor!

Denizbank En Az Lise Mezunu Telefonda Satış Temsilcisi Arıyor!
Denizbank En Az Lise Mezunu Telefonda Satış Temsilcisi Arıyor!

Denizbank tarafından yayımlanan iş ilanına göre İstanbul ili içerisinde görevlendirilmek üzere en az lise mezunu olan “Telefonda Satış Temsilcisi” aranıyor.

Banka tarafından yayımlanan ilanda adayların İstanbul ilinde ikamet etmesi gerektiği ya da başvurunun onaylanması durumunda ikamet edebilecek düzeyde olması istendi.

Banka personel alımı yapacak olduğu kişiler için özellikle etkili iletişim becerilerine sahip olmasını istediğini de açıkça belirtti. Bu kapsamda personellerin “Telefonda Satış” bölümünde görev alacağı, yüksek kalite standartları ve güçlü müşteri ilişkiler oluşturmaları gerektiği vurgulandı.

Telefonda Satış Temsilcisi Ne İş Yapar?

Bankaların Çağrı Merkezi Birimi içerisinde görev alan kişilere “Telefonda Satış Temsilcisi” ya da “Tele-Satış Temsilcisi” denmektedir. Bu kişiler operasyon bölümü içerisinde görevlendirilmektedir. Personellerin temel görevi, bankanın kurum içerisindeki ürünlerini tanıtmak ve satışını gerçekleştirmektir. Bu ürünler kredi, kredi kartı ve bankanın diğer ürün ve hizmetleri şeklinde olabilmektedir. Ek olarak Çağrı Merkezi Birimini arayan müşterilerin sorunlarına yönelik hızlı ve kolay çözüm sağlamakla da görevlidirler. Bankanın kalite standartlarını ön planda tutarak hizmet vermeleri gerekir. Part-time çalışma şekline sahip olabilecekleri gibi, tam zamanlı olarak da istihdam edilebilmektedirler.

Denizbank Telefonda Satış Temsilcisi Başvuru Şartları

Banka tarafından yayımlanan iş ilanına başvuru yapacak olan kişilerin sahip olması gereken nitelikler aşağıdaki gibidir:

  • En az lise mezunu olmak
  • 28 yaşını doldurmamış olmak
  • Telefonda satış yapabilmek ve bu alanda kendine güvenmek
  • Müşterilerden pozitif geri bildirim alabilmek
  • Bankaya yeni müşteriler kazandırabilmek
  • İkna kabiliyeti güçlü olmak
  • Etkili iletişim kurabilmek
  • Bankanın hedefleri doğrultusunda müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak
  • Akıcı ve düzgün bir şekilde Türkçe konuşmak ve diksiyonu düzgün olmak
  • Microsoft Office programlarına ileri seviyede hakim olmak
  • Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş ya da 2 yıl süreli tecil ettirmiş olması

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Denizbank Telefonda Satış Temsilcisi pozisyonu için başvuruların tamamı internet ortamı üzerinden toplanmaktadır. Bu nedenle adaylar aşağıdaki link üzerinden başvuru yapmak zorundadır. Şube ya da Genel Müdürlük aracılığıyla başvuru yapmak isteyen kişilerin başvurusu kabul edilmemektedir. Belirtilen kriterlere uyum sağlayan adaylar için son başvuru tarihi 23 Ocak 2021 olarak belirlenmiştir.

https://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-telefonda-satis-temsilcisi-2624592