DenizBank’tan SGK ve BAĞ-KUR Ödemelerinde Destek

DenizBank'tan SGK ve BAĞ-KUR Ödemelerinde Destek
DenizBank'tan SGK ve BAĞ-KUR Ödemelerinde Destek

BAĞ-KUR ve SGK ödemelerine DenizBank’tan destek geldi. Denizbank 31.12.2020 tarihine kadar Sosyal Güvenlik Kurumu ve BAĞ-KUR’a prim borcu olan bireysel müşterilerine ödeme kolaylığı sunacağı bir kredi sundu. Sosyal Sigorta Kurumu’na başvuru yaparak emekli olmak isteyen vatandaşlara ve yapılandırma yapmak isteyen müşterilerine 60 aya varan vade oranları ile destek verecek. Emeklilere sağlanan diğer avantajlar arasında ise Emekli Bonus kart sahibi olanlara alışveriş taksitlendirme, bonus kazanma ve biriktirme gibi durumları kapsıyor. Ayrıca bonuslar ile ücretsiz alışveriş imkanı da sunuluyor.

Eczane, otomatik ödeme, sinema ve tiyatro harcamalarında da indirimler yer alıyor. Gözde Haber’de yer alan habere göre, emekli hizmeti kapsamında daha önce herhangi bir şubeden hizmet alan emekliler, ATM’lerden hesap bakiye sorgulama, ücretsiz para çekme gibi işlemler yapabiliyorlar. Aynı zamanda emekli olan DenizBank müşterileri uygun faiz oranları ile Kurtaran Hesap’tan nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Finansal İhtiyaçlara Çözümler Sunuyoruz!

DenizBank’tan Mehmet Üz ve Zülfü Kaplan açıklama yaptı. Açıklama ise “Emeklilere verilen değerin ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu düşünüyoruz. Bu anlayışla yıllarca çalışmış, üretmiş kıdemli vatandaşlarımız emeklilerimize ya da emekli olmak veya yapılandırma işlemlerinden yararlanmak isteyen müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyoruz.

Bu kapsamda 60 aya varan vade imkanı sağlayan destek kredimizi hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde oldu. İlgili kredi kapsamında daha detaylı bilgi için DenizBank’ın resmi internet sitesine giriş yapabilirsiniz.