Fi’Bot Uygulamasına Google Asistan Desteği

Fibabanka’nın dijital bankacılık için geliştirdiği sanal asistan Fi’Bot Google Asistan desteği almaya başladı. Google Asistan üzerinden de 7/24 müşterilerin sorularını cevaplamaya başlayan Fi’Bot, aynı zamanda finansal olarak yönlendirmeler ile müşterilerine yardımcı oluyor.

Fi’Bot Erişim Kanalı Genişledi

Fibabanka kısa süre önce mobil ve internet bankacılığı alanında çeşitli atılımlarda bulundu. Fi’Bot üzerinde de geliştirmeler yapan banka, erişim kanallarını genişletti.

Öncelerde Fibabanka web sitesi ve Fibabanka Facebook Messenger kanalları üzerinden hizmet veren sanal asistan, artık Google Asistan üzerinden de hizmet vermeye başladı. Google Asistan’a giriş yaptıktan sonra “Fibabanka ile konuş” komutu verildikten sonra Fibabanka sanal asistanı ekranda beliriyor ve müşterilere yardımcı oluyor.

Üstün yapay zeka teknolojisi ile oluşturulan Fibabanka sanal asistanı, uygun kredi çözümleri, döviz hesaplamaları, kredi kartı başvurusu gibi bir banka müşterisinin ihtiyaç duyacağı çok sayıda olanağı içerisinde barındırıyor. Her alanda detaylı ve hızlı ulaşım sağlayan sanal asistan, aynı zamanda sektöründeki ilk chatbot örneklerinden birisi oluyor.