HSBC Bank Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi Arıyor!

HSBC Bank, 1990 yılında bankacılık faaliyetlerinde başlayan ve günümüzde kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı, bireysel bankacılık, birikim yönetimi alanında hizmet veren bankalardan biridir. Banka hizmetlerini şube, telefon ve internet bankacılığı, ATM ve dijital bankacılık aracılığıyla gerçekleştirmektedir.

HSBC Bank’ın merkezi Londra’da yer almaktadır. Avrupa, Asya-Pasifik bölgesi, Kuzey ve Güney Amerika, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere 66 ülkede hizmet veren banka, çalışanlarına hem yurt içi hem de yurt dışı kariyer olanağı vermektedir. Bankanın günümüzde dünya üzerinde 3 bin 800 adet şubesi bulunmaktadır. Her yıl düzenli olarak toplu işe alımlar gerçekleştirmeye devam etmektedir. Uluslararası alanda faaliyet gösteren ve dünyanın en büyük bankacılık ve finans kuruluşlarından biri olan HSBC Bank, toplamda 66 ülke içerisinde bankacılık hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

Banka tarafından yayımlanan 29 Ekim 2019 tarihli iş ilanına göre HSBC Bank Türkiye’de, İstanbul ilinin Avrupa ve Asya tarafında ikamet eden Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcileri aramaktadır. Son başvuru günü 27 Aralık 2019 Cuma günüdür. Başvuru yapmak isteyen adaylar için yazımızın devamında başvuru koşulları, iş niteliği ve görev tanımı ile başvuru linki yer almaktadır.

HSBC Bank Kimleri İşe Alacak?

Banka tarafından yayımlanan ilana göre adayların deneyim sahibi olması gerekmemektedir. Deneyimli ya da deneyimsiz tüm adaylar başvuru yapabilmektedir. Banka tarafından belirlenen aday kriteleri ise şu şekilde yer almaktadır:

  • Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi mezunu veya diğer fakültelerden mezun olup İşletme alanında yüksek lisans sahibi olan bireyleri,
  • Tercihen SPK lisans belgesine sahip olan adaylar
  • Sözlü ve yazılı iletişimde etkili beceriye sahip olan, kendisini net ve iyi bir şekilde ifade edebilen,
  • Sözlü ve yazılı iletişiminde İngilizce dil bilgisini etkili bir şekilde kullanabilen,
  • Ekonomi ve finans sektörüyle ilgili olan ve bu sektörlere ilgi duyan,
  • Ekonomi ve finans sektöründe yer alan tüm verileri yorumlama yeteneğine sahip olan,
  • İnsan ilişkileri alanında başarılı olan ve ilişkilerinde önce müşteriyi ön planda tutan,
  • İkna kabiliyeti yüksek olan ve bankayı en iyi şekilde lanse edebilecek potansiyelde olan,
  • Analitik düşünme yeteneğine sahip, dinamik ve araştırmacı ruhlu olan,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya 2 yıl tecilli bulunan,
  • Kadınlarda 26, erkek adaylarda 28 yaşını doldurmayan,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan

adayların başvurusu kabul edilecektir.

Banka tarafından yayımlanan iş tanımı ise şu şekilde yer almaktadır:

“Bireysel müşterilere, etkili müşteri iletişimi ve mükemmel hizmet kalitesi ile tüm bireysel bankacılık ürün ve hizmetlerini sunabilecek, sunduğu ürün ve hizmetler hakkında satış sürecini etkin bir şekilde yönetebilecek, bu süreçte müşterilerin ihtiyacını belirleyecek ve müşteri taleplerini belirleyebilecek, mevcut müşteriler ile ilgili sorunları çözüme ulaştırabilecek ve bu müşterilerle ilgili ilişkileri geliştirebilecek, potansiyel müşteri kazanımında fark ve değer yaratacak, müşterilerin ihtiyaç ve taleplerini üzerine tespit yapacak, tam anlamıyla müşteri odaklı olacak yaklaşımlar sergileyecek kişileri arıyoruz.”

Başvuru yapmak isteyen adaylar ise aşağıdaki link üzerinden başvurularını gerçekleştirebilmektedir:

https://www.kariyer.net/is-ilani/hsbc-bank-a-s-sube-bireysel-bankacilik-musteri-temsilcisi-2399793