ING Bank Konut Kredi Faizini Düşürdü!

Bankalar tarafından konut kredisi faiz desteği hız kesmeden devam ediyor. Konut kredisinde faiz oranı konusunda bazı indirimler gerçekleştiriliyor. ING Türkiye konut kredisinde faiz oranını yüzde 0.98 seviyelerine kadar düşürdü. Bankalar arasında bir değerlendirme yapıldığı zaman sektörde olan en avantajlı konut kredisi faizinin ING Bank tarafından sunulduğu ifade edildi.

ING Türkiye, misyonuyla her zaman müşterilere en kolay ve en hızlı hizmetleri sunmayı amaçlıyor. Sektörde tüketicilerinde uygun ödeme koşullarında ev sahibi olmaları için bankanın katkıda bulunmak istediği açıklandı. Sektöre ve bankacılık hizmetlerine destek vermek için ING Bank tarafından yeni bir konut kredisi kampanyasına imza atıldı.

ING Türkiye bu süreç içerisinde mevcut durumda bulunan konut kredisinden bağımsız olarak faiz oranlarını 12 ile 60 ay vadeli olmak şartıyla yüzde 0.98 seviyelerine kadar indirdi. Bu kampanyadan yeni konut kredisi ihtiyacı olan ya da halihazırda bankadan konut kredisi çekmiş müşterilerin faydalanması bekleniyor. Bununla birlikte konut kredisini ING’ye taşımak isteyen müşterilerin de süreçten yararlanmaları bekleniyor.

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz konu hakkında bazı değerlendirmelerde bulundu. Gökgöz, ‘konut almak isteyen ve bunun için faizlerin düşmesini bekleyen tüketicilerin harekete geçmesini amaçladık.’ Dedi. Konut sektörünün Türk ekonomisinde önemli bir yerinin olduğu düşünülerek, bankanın hem ekonomiye hem de müşterilere sorunsuz bir şekilde destek vermeleri planlanıyor. Kampanyanın detaylarına ING bank şubelerinden ya da internet sitesinden ulaşabilirsiniz.