TEB 36 Ay Vadeli Yeni Yıl Kredisi Tanıttı!

TEB 36 Ay Vadeli Yeni Yıl Kredisi Tanıttı!
TEB 36 Ay Vadeli Yeni Yıl Kredisi Tanıttı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından 36 aya kadar varan vade seçeneklerinden oluşan ve vatandaşların yeni yıl ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik “Yeni Yıl Kredisi” oluşturuldu. Kredinin yüzde 1,35’ten başlayan faiz oranlarından başladığı duyuruldu.

Banka tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, krediden yararlanmak isteyen vatandaşlar 3 ile 36 ay arasında değişen vade seçeneklerini kullanabilecekler. Kredinin ilk taksitini 3 ay erteleyebilecekler. Böylelikle 3 ay öteleme imkanı bulunan kredi ile birlikte vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

TEB Yeni Yıl Kredisi Başvurusu

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından oluşturulan Yeni Yıl Kredisi için banka müşterisi olmaya gerek yok. İster banka müşterisi olunsun ister yeni müşteri, başvuru yapılabilecek. Tüm başvurular TEB şubeleri, CEPTETEB internet bankacılığı ya da CEPTETEB mobil bankacılığı veya çağrı merkezi aracılığıyla yapılacak.

Yapılan başvurulara en geç 48 saat içerisinde olumlu ya da olumsuz olarak geri dönüş sağlanacak. Böylelikle yeni yılda nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kredi imkanı tanınacak.

Vatandaşların Borçları Tek Bir Yerde Toplanacak

Sunulan kredi imkanı ile ilgili olarak açıklama yapan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“TEB müşterisi olsun veya olmasın vatandaşlarımızın rahat etmesi ve borçlarını tek bir yerde toplaması için 3 aya kadar ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyamızı sunduk. Findeks notuna göre farklı tutar ve vadelerde değişen faiz oranlarında ihtiyaç kredisi kampanyasına dileyen herkes şubelerimiz veya dijital bankacılık kanallarımız üzerinden başvurabiliyor.”