TEB Müşteri Deneyimi ile Uluslararası Ödül Aldı

TEB Müşteri Deneyimi ile Uluslararası Ödül Aldı
TEB Müşteri Deneyimi ile Uluslararası Ödül Aldı

International Data Corporation tarafından düzenlenen IDC Dijital Dönüşüm Ödülleri kapsamında Türk Ekonomi Bankası (TEB), “Müşteri Deneyimi Platformu” projesi ile ödül sahibi oldu. Banka tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, günümüzün rekabet koşulları ön planda tutulduğunda, müşterilere sunulan deneyimin kalitesi, şirket ve yöneticilerin en önemli konularından biri haline geliyor.

Ürün ve hizmetlerin kalitelerinin ortak bir noktada buluştuğu bu günlerde, fark yaratmanın en önemli anahtarı ise iyi bir müşteri deneyimi sunmak olarak yer alıyor. Bu kapsamda hayata geçirilen çalışmalar, kurum ve kuruluşlar tarafından da değerlendiriliyor. Değerlendirme yapan kuruluşlar arasında 60 yıldır faaliyet gösteren International Data Corporation (IDC), TEB adına uluslararası ödül verdi.

Dijitalin Gücünü Kullanarak Müşteri Deneyimi İyileştirildi

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, ödülün TEB tarafından bugüne kadar sürdürülen başarılı çalışmaların bir takdiri olarak görülmesi gerektiğini ifade etti. Mendi, firmaların ve işletmelerin değerini ve imajını belirleyen faktörün insanlar olduğunu vurguladı. Mendi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Dijitalin gücünü kullanarak müşterilerimizin deneyimlerini iyileştirirken aynı zamanda müşterilerimizin şubelerimizden içeri girdiği ilk anda karşılaştığı güvenlik görevlisinin yüzündeki gülümsemeye kadar her detayı da önemsiyoruz. Müşteri memnuniyet ölçüm sistemimizin, dijital çözümlerimizin ve müşterilerimizin nabzını tuttuğumuz deneyim çalışmalarımızın uluslararası ve köklü bir kuruluş tarafından ödüllendirilmesinden mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, müşteri deneyimi alanında TEB’in geldiği konumun göstergesi olurken çalışmalarımızı daha da ileri götürmek ve aynı gayretle daha iyilerini başarmak için de bir motivasyon olacak.”