Vakıfbank ve İş Bankası ATM, Nakit ve Kart İşlem Limitlerini Değiştirdi

Vakıfbank ve İş Bankası sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklama ile Koronavirüs karşısında müşterilerinin mağdur olmasını önleyecek değişiklikler yaptığını belirtti. Her iki bankada Twitter hesapları üzerinden açıklamalar yaptı.

Vakıfbank Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

“VakıfBank olarak toplumun ve çalışanlarımızın sağlığına büyük önem veriyoruz. Koronavirüse karşı olası riskleri en aza indirmek adına işlemlerinizi VakıfBank Mobil, VakıfBank İnternet Şubesi, ATM ve Çağrı Merkezlerimizden 7/24 gerçekleştirebilirsiniz. ATM’lerimizden günlük 5 bin TL’ye kadar ücretsiz para çekebilirsiniz. ATM’ler üzerinden kartsız para yatırma işlemlerinizi adet ve tutar sınırı olmaksızın ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Bankomat kartı ve kredi kartı temassız ödeme limitiniz 120 TL yerine 250 TL’dir.”

Bu sayede müşterilerin olası bir salgına yakalanma, şehir dışına çıkma ya da para yatırma ve çekme işlemlerinde mağdur olması önlendi. Bankamatiklerden ücretsiz bir şekilde 5 bin TL’ye kadar nakit çekilebileceğini söyleyen Vakıfbank’a yanı sıra İş Bankası’da müşterilerine özel hareketi ile tebrik topladı.

Bankamatik Kartı ile 2 Bin TL Ücretsiz Nakit Çekimi

İş Bankası’da Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“İş Bankası, Twitter hesabından yapılan açıklamada “Bankamatiklerimizden kartınızla 2 bin TL, İşCep Karekod ile 3 bin TL olmak üzere günlük 5 bin TL’ye kadar ücretsiz nakit çekebilirsiniz.”

Her iki bankada müşterilerinin likidite ya da nakit akışı problemlerini çözmeye yöneldi.