Vodafone’dan Denizbank ve Visa ile Ödeme Çözümü

Operatörden ve bankadan bağımsız olarak para yüklenen Vodafone Pay Kart ile bütçe aşım derdi olmadan, nakit ve kredi kartı taşımadan, 7/24 anında para transferi yapabiliyor.
Vodafone, bu ürününü online gerçekleştirdiği basın toplantısında tanıttı. Mobil işlem hacminin yüzde 150 oranında artış olması mobil ürünlere ilgiyi arttırdı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olan Engin Aksoy, bu kart ile farklı bir bakış açısı getirdiklerini belirtti. Bu konuda DenizBank ve Visa ile iş birliği yaptı.

Kart aynı zamanda hem fiziksel hem de online olarak kullanım imkanı sağlıyor. 12 yaşınını doldurmuş her birey sahip olabiliyor. Tüm harcamalar Vodafone Pay üzerinden görülebiliyor.

Aksoy, hedeflerinin, önümüzdeki yıl içinde Vodafone Pay ile 1 milyon kullanıcıya ulaşmak olduğunun altını çiziyor. Aksoy, önümüzdeki yıllarda yeni özelliklerin eklenmesi üzerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi. Android telefonlarda, ulaşım kartlarında ve kurum ödemelerinde de kullanım sağlanması hedefleniyor.