Yapı Kredi 5 Kitabı Sesli Kitap Olarak Yayımladı

Yapı Kredi 5 Kitabı Sesli Kitap Olarak Yayımladı
Yapı Kredi 5 Kitabı Sesli Kitap Olarak Yayımladı

Yapı Kredi Bankası’na ait olan “Yapı Kredi Yayınları”, binlerce sesli kitaba ev sahipliği yapan Audioteka platformundan 5 kitabı sesli kitap olarak yayımladı. Köklü yayıncılık geleneğinin günümüzdeki temsilcisi olma yolunda ilerleyen Yayın, herkes tarafından kitapların okunabilir hale gelmesini hedeflediğini belirtti.

Sesli kitap formatında yayınlanan 5 kitabı, Türkiye’nin en önemli isimleri seslendirdi. Audioteka platformuna eklenen sesli kitaplar; Kör Baykuş, Aşkın Metafiziği, Dede Korkut Hikayeleri, Bir Dinozorun Anıları, Bir Dinozorun Gezileri şeklinde yer aldı.

Kitaplar Yer ve Zaman Fark Etmeden Okunabilecek

Dünyanın her bir köşesinden yer ve zaman fark etmeksizin binlerce kitabın okunmasını sağlayan Audioteka platformu, yayın yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Kütüphanesine son olarak Yapı Kredi Yayınları tarafından 5 sesli kitabı ekleyen platform, tüm sanatseverlerin zevklerini düşünerek hareket ediyor.

Bu kapsamda kütüphaneye eklenen kitaplar; Kör Baykuş, Aşkın Metafiziği, Dede Korkut Hikayeleri, Bir Dinozorun Anıları, Bir Dinozorun Gezileri olarak yer aldı. Yapı Kredi Yayınları iş birliği ile kütüphaneye eklenen kitaplar arasından Aşkın Metafiziği, Umut Tabak tarafından seslendirildi. Türk eserleri içerisinde tarihin en önemli mirası olarak kabul edilen Dede Korkut Hikayeleri ise Hakan Akan tarafından seslendirildi.

Mine Urgan tarafından kaleme alınan Bir Dinozorun Anıları ve Bir Dinozorun Gezileri kitapları, Başak Özel’in seslendirmesiyle Audioteka kütüphanesine eklendi. Platformda 1000’den fazla sesli kitap bulunduğu ve Türkiye’de de 2 senedir faaliyet gösterildiği vurgulandı.