Denizbank Vodafone Business Bulut Santral Çözümü ile Beraber

Denizbank, Vodafone Business Bulut Santral Çözümü ile iş birliğine başladı. Ek yatırım maliyeti gerektirmeyen Vodafone Bulut Santral Çözümü, Denizbank’ın 3500 çalışanının iletişim ihtiyaçlarını buluta taşıdı. Denizbank çalışanları, bulut santral ile beraber iş süreçlerini cep telefonları üzerinden takip edebilecek.

Vodafone Business Denizbank’ın Yeni Dijital İş Ortağı

Denizbank, çalışanlarının sağlığını korumak ve uzaktan çalışma modeline yavaş yavaş ayak uydurmak için Vodafone’un bulut santral çözümünü tercih etti. Ek yatırım maliyeti olmadan 3500 çalışanın iletişimlerini bulut santral üzerinden gerçekleştirmesi planlanıyor.

Söz konusu iş birliği hakkında Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Şahin açıklamalarda bulundu.

“Vodafone Business Bulut Santral Çözümü ile DenizBank çalışanları kesintisiz ve güvenli bir şekilde müşterilerden gelen çağrıları mobil uygulama üzerinden nerede olurlarsa olsunlar karşılayabiliyor. Böylece, DenizBank müşterilerine tüm ekipleri ile kesintisiz hizmet vermeyi sürdürüyor.”

Meltem Şahin, konuşması esnasında Koronavirüs’e de dikkat çekerek;

“Artık toplantılarımızı dijital platformlar üzerinden yapıyoruz, üretimden pazarlamaya tüm iş süreçlerimizi uzaktan takip edebiliyoruz. Uzaktan çalışma modeline geçen işletmeler, sunduğumuz dijital çözümler sayesinde personeliyle istediği lokasyondan verimli ve güvenli bir şekilde çalışabiliyor. DenizBank da çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını korumak, işlerinin sürekliliğini sağlamak için Vodafone Business’ı tercih etti. Vodafone Business Bulut Santral Çözümü ile DenizBank çalışanları kesintisiz ve güvenli bir şekilde müşterilerden gelen çağrıları mobil uygulama üzerinden nerede olurlarsa olsunlar karşılayabiliyor. Bu çözümle kayıp ve yanıtlanamayan çağrılar son bulurken tekrarlanan çağrılar da daha önce görüşülen personelin numarasına yönlendiriliyor.” açıklamalarında bulundu.